­čĺ╗ DOBRE PRAKTYKI W ZESPOLE SZK├ô┼ü GASTRONOMICZNYCH

11 grudnia 2020 roku odby┼éo si─Ö seminarium, kt├│re pozwoli┼éo uczestnikom zapozna─ç si─Ö z przyk┼éadami dobrych praktyk w Zespole Szk├│┼é Gastronomicznych im. Febronii GajewskiejÔÇôKarama─ç. O projektach zrealizowanych w Gorzowie Wielkopolskim opowiedzia┼éa Ma┼égorzata Ciechanowicz-Budny. Prowadz─ůca zwr├│ci┼éa szczeg├│ln─ů uwag─Ö na dzia┼éania szkoleniowe oraz upowszechnianiu efekt├│w. Dodatkowo, podczas webinarium, podstawowe zasady ECVET om├│wi┼éa Agata Poczma┼äska.

 

Podstawowe zasady ECVET, Agata Poczmańska

Dobre praktyki - Zespół Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim, Małgorzata Ciechanowicz-Budny

Czas rozpocz─Öcia

10:00

11 grudnia 2020

Czas zakończenia

18:00

11 grudnia 2020

Font Resize